Hoe vraag je bewindvoering aan?

Bewindvoering aanvragen kan eenvoudig via onze website. Wie bewindvoering kan aanvragen, dat lees je terug op deze pagina. De betrokkene, of één van de personen of instellingen, kan bij de kantonrechter bewindvoering aanvragen.

SAAM Thuisbegeleiding komt eerst vrijblijvend kennis met u maken. In dit gesprek leggen wij verder uit wat bewindvoering inhoudt en wat onze werkwijze is. Vervolgens verzorgen wij, als toekomstig bewindvoerder, namens u de aanvraag onder bewindstelling naar de rechtbank. De benodigde formulieren worden samen met u ingevuld. Ook gaan wij samen met u naar de zitting, waarin de kantonrechter de onderbewindstelling uitspreekt en wij als bewindvoerder benoemd worden. Na het ontvangen van de beschikking van de rechtbank wordt de onder bewindstelling definitief en kunnen wij als bewindvoerder aan de slag.

Bewindvoering aanvragen kan eenvoudig en snel via onze website. Via deze pagina kunt u een aanvraag bij ons indienen. Mocht u nog vragen hebben, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.