Waarom SAAM?

Er zijn genoeg kantoren die vergelijkbare diensten aanbieden. Waarom zou u dan voor SAAM Thuisbegeleiding kiezen? Dat ligt eigenlijk al in onze naam besloten! Wij bieden:

  • Service op het gebied van bereikbaarheid en transparantie;
  • Aandacht voor uw persoonlijke situatie;
  • Advies over uw budget waar u écht mee geholpen bent;
  • Maatwerk op uw individuele niveau;

Wij zijn eerlijk en transparant, we zeggen waar het op staat. Wij werken samen in een team van specialisten. Dit heeft als grote voordeel dat we altijd op elkaar terug kunnen vallen. Bereikbaarheid en vervanging zijn geregeld. Onze organisatie is niet groot en dát heeft als voordeel dat we langs korte lijnen communiceren, geen last hebben van allerlei interne procedures en volop aandacht kunnen geven aan de mensen voor wie we werken: onze klanten. Daar is het om te doen.

Ook belangrijk: wij zijn geen non-profit organisatie. Dat betekent dat we niet afhankelijk zijn van subsidies of andere overheidssteun. We staan ten dienst van de klant en van niemand anders.

We merken soms dat mensen wat huiverig zijn om te vragen om hulp bij de administratie. We vinden dat we dat allemaal best zelf moeten kunnen. Maar wij zien het zo: we bellen wel de loodgieter als we er niet uit komen met de waterleiding, een specialist dus. Waarom zoeken we dan geen ondersteuning als we in de knoei komen met de administratie?

Zodat u zich kunt focussen op uw kansen