Administratieve ondersteuning aanvragen

Bent u op zoek naar administratieve ondersteuning voor uzelf of voor uw naasten? SAAM Thuisbegeleiding biedt hulp bij administratie ordenen. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om financiële en administratieve zaken eenvoudig te ordenen. Door de nieuwe wetten en regels wordt het in Nederland ook steeds ingewikkelder om deze na te streven. Ook door de hoeveelheid betaalrekeningen, abonnementen en toeslagen bent u wellicht al snel het overzicht kwijt. Bij SAAM Thuisbegeleiding bieden wij u graag administratieve ondersteuning aan huis, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij bieden administratieve hulp voor ouderen, voor mensen met een verstandelijke beperking of met psychische klachten, maar natuurlijk ook gewoon voor iedereen die wel wat (tijdelijke) administratieve ondersteuning kan gebruiken.

Hulp bij administratie ordenen?

Bent u op zoek naar administratieve ondersteuning? Laat hieronder uw gegevens achter, zodat we zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.


  De stappen van administratieve ondersteuning

  1

  Afspraak

  Ten eerste maken we met u een afspraak, zodat we samen met u kunnen bepalen in welke mate u administratieve ondersteuning wenst te krijgen.

  2

  Plan opstellen

  Naar aanleiding van de eerste afspraak stellen we een plan voor u op. Op basis van dit plan kunnen we administratieve ondersteuning bieden.

  3

  Aan de slag

  Bent u akkoord met het plan? Dan gaan we aan de slag met uw administratie! We ordenen de hoeveelheid administratie en bieden u de administratieve hulp die u nodig heeft.

  Hulp bij administratie ordenen

  Tijdelijke administratieve ondersteuning

  Het is ook mogelijk dat u of uw naasten er tijdelijk niet toe in staat zijn om de administratie te ordenen. In dat geval kunnen we u ook tijdelijke administratieve ondersteuning bieden. In deze periode bieden wij u administratieve hulp en zorgen wij er samen met u voor dat uw administratie weer op orde komt. Denk bijvoorbeeld aan de aangifte van uw inkomstenbelasting, het doen van voorlopige aanslagen of het aanvragen van toeslagen. Na deze specifieke periode, waarin wij u ondersteund hebben, geven wij het stokje aan u over en kunt u weer met een schone lei beginnen.

  Hulp gezocht bij administratie? Neem contact op

  SAAM Thuisbegeleiding neemt graag de zorgen bij u weg. Wij kunnen u administratieve ondersteuning bieden op diverse vlakken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een overzicht van uw inkomsten en uitgaven, het invullen van ingewikkelde formulieren, het doen van belastingaangiften en het aanvragen van diverse toeslagen en aanslagen. Wat uw vraag ook is, wij bieden u graag de administratieve ondersteuning die u nodig heeft. Wilt u graag administratieve ondersteuning aanvragen? Neem dan contact met ons op, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.