Praktische zaken

Tarieven

De tarieven voor bewindvoering, curatele en mentorschap worden jaarlijks vastgesteld door de staatssecretaris. Klik op deze link voor de actuele tarieven.

Wilt u ons inschakelen voor budgetbeheer, dan komen wij eerst vrijblijvend op gesprek. De kennismaking vindt bij voorkeur bij u thuis plaats, zodat u in uw vertrouwde omgeving met uw administratie bij de hand uw verhaal kunt doen. Als u daarna met ons verder wilt, brengen wij uw gehele financiële situatie in kaart tijdens de opstartfase (eenmalige intakekosten € 300,-). Vervolgens verzorgen wij het budgetbeheer voor € 80,- per maand per persoon (€ 95,- voor een echtpaar gezamenlijk).

Klachtenreglement

Het kan natuurlijk zijn dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Bespreekt u dit vooral met ons, wij staan open voor verbeteringen in onze werkwijze. Volgens de wet moet iedere bewindvoerder ook gelegenheid bieden om klachten te deponeren. Dit gaat volgens een klachtenreglement, dat op te vragen is bij het kantoor van SAAM Thuisbegeleiding waar u bij bent aangesloten.

Privacyverklaring

SAAM neemt uw privacy erg serieus. Zeker omdat wij met gevoelige informatie omgaan. Conform de AVG-wetgeving heeft SAAM Thuisbegeleiding een privacybeleid. Een onderdeel hiervan is de privacyverklaring. Klik op deze link om de privacy verklaring te lezen.